• Roger Busqué Bertran
    Granollers, 2020
    Salut pública
    Nascut a Barcelona (1976), professor superior de violí (Conservatori del Liceu). Parla de l'adaptació laboral a la situació provocada per la pandèmia. També, de la vivència del confinament.
  • Javier Galbán Cabañero
    Sant Pere de Vilamajor, 2020
    Salut pública
    Nascut a Barcelona (1983), encarregat del servei de neteja i recollida d'escombraries a Granollers per part de l'empresa Talher. Explica l'afectació a la ciutat de la recollida d'escombraries durant la pandèmia de la covid-19.
  • Lourdes Fernández Fernández
    Granollers, 2020
    Salut pública
    Nascuda a Granollers (1967), estudia Psicologia i Psicoanàlisi. Explica les seves vivències sobre la crisi i el confinament. De com ha canviat la manera de tractar els pacients a distància mitjançant l'ús de les TIC. Reflexiona sobre les possibles conseqüències de la pandèmia en la salut mental i en els drets de les persones.
  • Pere Joan Vilar Escrigas
    Granollers, 2020
    Salut pública
    Nascut a Montcada i Reixac (1946), estudia Medicina a la Universitat de Barcelona. Pediatre a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i amb consulta pediàtrica privada a Granollers des que es va jubilar. Explica la seva experiència de confinament i l'afectació en la baixada de consultes pediàtriques a la consulta, que associa al tancament de les escoles. Exposa la seva opinió sobre la gestió de la sanitat pública durant la covid.
  • Ferran Rodríguez Martínez
    La Garriga, 2020
    Salut pública
    Nascut a Granollers (1961), treballa al negoci familiar de xarcuteria al Mercat de Sant Carles. President i membre de la junta del Mercat. Explica com els va afectar la crisi de la covid-19 i de les alternatives per mantenir les vendes i el subministrament.
  • Entrevista a Amy Aguyé Batista
    L'Ametlla del Vallès, 2020
    Salut pública
    Nascuda a Barcelona (1959), estudia Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona i fa l'especialització de metge de família a Tarragona. El seu primer destí és a Montornès, però més endavant es trasllada al CAP de Granollers Centre. Explica com es va viure la crisi de la covid-19 als centres d'atenció primària.
  • Joan Esquirol Ollé
    Granollers, 2020
    Salut pública
    Nascut a Martorelles (1980), ha fet feines de monitor d'esquí i de professor d'educació física fins que va aprovar les oposicions a bomber. Parla de la seva experiència personal durant el confinament i del tipus de tasques que ha hagut de desenvolupar.
  • Josep Vila Jover
    Granollers, 2020
    Salut pública
    Nascut a Granollers (1970), estudia ciències econòmiques i música. Director de l'Escola de Música Amics de la Unió de Granollers i director coral. Explica l'experiència personal en l'inici de la crisi de la covid-19, sobretot de l'afectació en la marxa de l'escola de música privada que dirigeix i de les noves formes de treballar, així com de la crisi en el sector musical.
  • Natàlia Sanchís Vives
    Granollers, 2020
    Salut pública
    Nascuda a Barcelona (1968), directora-gerent de la Fundació El Xiprer de suport i acompanyament a persones necessitades. Explica com la pandèmia va afectar el sector dels serveis socials i del voluntariat, i els canvis que El Xiprer va experimentar per fer front a la crisi de la covid-19.
  • Xavier Torrellas Demesa
    Granollers, 2020
    Salut pública
    Nascut a Granollers (1970), treballador municipal de la Unitat Operativa de Serveis de l'Ajuntament de Granollers com a conductor i transportista. Explica la vivència personal i sobretot laboral, les mesures de seguretat i el tipus de serveis fets durant la pandèmia.
  • Entrevista a Mireia Arnal Domènech
    Sant Vicenç de Montalt, 2020
    Salut pública
    Nascuda a Barcelona (1992), mestra d'educació infantil i primària. Parla de com es va adaptar l'ensenyament a la primària durant la covid, del paper de les TIC, de les famílies i dels alumnes durant aquest procés viscut com a docent a l'Escola Pia de Granollers.
  • Entrevista a Lluís Baella Ambròs
    La Torreta, la Roca, 2020
    Salut pública
    Nascut Andorra la Vella (1970), estudia Magisteri i Psicopedagogia. L'entrevista recull la seva experiència com a docent de secundària a l'Escola Pia de Granollers durant la covid-19, l'adaptació a les noves tecnologies i els canvis en la relació amb l'alumnat. També reflexiona sobre la situació general i explica la seva implicació en activitats esportives.
  • Gemma Corbera Illa
    Granollers, 2020
    Nascuda a Granollers (1971) es dedica a l'organització d'actes, fires i esdeveniments internacionals per a grans empreses. Parla de la seva vivència de la pandèmia des d'una visió internacional, així com de les conseqüències per l'aturada de la feina i del confinament en si.
  • Carme Fradera Mula
    L'Ametlla del Vallès, 2020
    Salut pública
    Nascuda a Granollers (1960), infemera de l'àrea de Pediatria i Maternitat de l'Hospital de Granollers. Parla de com el sector sanitari ha viscut la crisi de la covid-19, les mesures preses dins de l'Hospital i el trasllat de Pediatria a les instal·lacions de la Mútua del Carme de Granollers, juntament amb Maternitat de l'Hospital de Mollet.
  • Laia Pampliega Claveras
    Granollers, 2020
    Salut pública
    Nascuda a Granollers (1988), mestra d'educació infantil. Parla de la vivència personal i se centra en l'adaptació a la pandèmia com a mestra d'infants de 4 anys a l'Escola Pia.
  • Jordi Contreras Argüelles
    Granollers, 2020
    Salut pública
    Nascut a Barcelona (1970), treballa al món de les finances. Implicat des de jove al món associatiu, des dels Xics de Granollers i a l'Agrupació Excursionista de Granollers. Va patir la covid-19 i va haver de ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital de Granollers.
  • Josep Hernández Albacete
    Granollers, 2020
    Salut pública
    Nascut a Sabadell (1983), encarregat municipal del cementiri de Granollers, parla de l'augment de defuncions a causa de la pandèmia i de l'afectació en la gestió del cementiri. També, de qüestions generals de la seva vivència.
  • Carles Ridao Garcia
    Granollers, 2020
    Salut pública
    Nascut a Granollers (1981), estudia Magisteri Musical i fa de mestre de música a primària. Membre de l'AV Sota el Camí Ral de Granollers. Parla de l'experiència personal de la crisi de la covid-19.
  • Esteve Banús Coll
    Granollers, 2020
    Salut pública
    Nascut a Granollers (1954), estudia Farmàcia. Treballa a la farmàcia familiar, can Parera, fins que es jubila l'any 2018. President de l'Associació de Comerciants Del Rec al Roc i molt vinculat al món del teatre amateur. Explica la coordinació entre l'associació Del Rec al Roc i l'entitat Granollers Pedala per al repartiment a domicili durant la covid-19. També, com va canviar la pandèmia l'activitat a la farmàcia.
  • Anna Farrés Llobet
    Granollers, 2020
    Salut pública
    Nascuda a Granollers (1977), ha estudiat Magisteri Musical. Mestra de música i directora de l'escola Pereanton de Granollers i vicepresidenta de l'Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya. Parla de com ha afectat el confinament al sector educatiu i a l'escola pública. En l'àmbit personal, de l'organització familiar durant la pandèmia.