• Danses 1978
    abril 1978
    Festes i tradicions
    Danses i balls
    Diada de Sant Jordi
    Danses populars a la plaça de la Porxada conduïdes pel grup El Sac, amb motiu de la Diada de Sant Jordi.
  • Pàrquing el Sot
    1977 - 1983
    Edificis i espais
    Filmacions al llarg de la construcció del pàrquing soterrat de la plaça Barangé, anomenat el Sot. Les seqüències van des del primer dia de les obres, l'abril de 1977, fins a la inauguració, l'11 de març de 1983.
  • Espectacle Comediants
    1976
    Festes i tradicions
    Documental d'una actuació al carrer del grup Comediants: "Taller de construcció de màsqueres, capgrossos i cercavila dels Comediants de Canet de Mar" el dissabte 13 de novembre de 1976 a la Porxada, després d'un taller de màscares i capgrossos.
  • Salvador Dalí. Granollers Happening Alta Mongòlia
    19/08/1974
    Arts i activitats culturals
    Happening de Salvador Dalí a la plaça de la Porxada. Hi participen membres del CIT.
  • La Porxada
    1970 - 1975
    Patrimoni arquitectònic
    Reportatge de la Porxada, amb detalls dels elements arquitectònics: columnes, teulada... També hi apareix l'entorn en alguna seqüència.
  • Diada de Sant Jordi
    1977
    Diada de Sant Jordi
    Festes i tradicions
    Celebració de la Diada de Sant Jordi el 1977, a la plaça de la Porxada. En plena transició, aquest document mostra l'ambient d'intensa activitat política d'aquells dies. Entre les parades de llibres i roses, molts grups polítics i ciutadans van aprofitar per posar-hi parades: CDC, PSC, PSUC, Partit dels Treballadors, el Congrés de Cultura Catalana, Associació de Veïns... Al final hi ha imatges de la manifestació que es va convocar per demanar l'Estatut i el retorn de Josep Tarradellas a Catalunya i que discorregué per la plaça Barangé i avinguda del Parc.