• Festa Major 1982
    agost 1982
    Festes i tradicions
    Festa Major
    Filmació d'algunes de les activitats programades durant la Festa Major de Granollers, del 25 al 29 d'agost de 1982. Discurs inaugural de l’alcalde Rafael Ballús, de la regidora de Cultura Concepció Navarrete, traca d'inici, cercavila de gegants i capgrossos, exposició d’art, concerts nocturns, el grup La Farinera pels barris, titelles, màgia, pallassos, el rellotge, havaneres, gimcana automobilística, sardanes, exposició d’art al Museu, rom cremat, castellers, globus, handbol, majorettes, petanca, danses, futbol, teatre i concerts...
  • Festa Major 1983
    agost 1983
    Festes i tradicions
    Festa Major
    La Festa Major de 1983, és la primera festa de Blancs i Blaus, que s'inicia el 25 d'agost amb el pregó de l'alcalde de Vilanova i la Geltrú Jaume Casanovas. La Porxada, engalanada de colors blanc i blau. A continuació comença el cercavila amb una traca, els Trabucaires de Solsona, els Diables de Vilanova i la Geltrú; al final del primer dia hi ha l'actuació de la Fura dels Baus a la Porxada i l'actuació de Rocky Muntanyola. L'endemà comença el cercavila amb els gegants i la banda de música de Ciutat Badia, que acaba a la plaça Lledoner amb un esmorzar popular; arrossada al parc municipal; a la tarda, animació infantil a la Porxada, amb el Fakir Kirman i el grup Pessic. Al vespre, a la Porxada, concert de jazz pel "Trio Jazz Tradicional". I a la plaça de l'Església, l'actuació de Pavlovsky. El 27, al matí a l'avinguda del Parc, partit de futbol entre Blancs i Blau. A la tarda, animació infantil amb el grup Garigots i seguidament audició de sardanes, amb la cobla els Bofills. Al vespre, teatre"La tigressa i altres històries" de Dario Fo, per Manel Barceló. A la nit, ball dels Blaus a la Porxada, amb els Crema Catalana. Diumenge 28, al matí esmorzar dels Blaus a la plaça de Sant Miquel, amb la Banda Ciutat Badia; al migdia, ball dels gegants i vermut amb l'orquestra Gran Moment; a la tarda, a la Porxada, actuació infantil amb Gran Sidral; a la nit, sopar de Blancs i Blaus a la Porxada; finalment, ball de fi de festa, amb l'orquestra Big Band de Lluís Rovira. La filmació acaba amb unes imatges de l'espectacle "Manicòmic" del Tricicle.
  • Festa Major 1984
    agost-setembre 1984
    Festes i tradicions
    Festa Major
    Filmació de la Festa Major el dia 30 d'agost al matí, la Porxada en restauració, cercavila (gegants i capgrossos, grup d'animació Can Boter i banda de música Bonanova); a la nit, pregó (Gato Pérez) i festa dels Blaus, després, al Parc, Festa del Bosc de les Rondalles, amb el grup Claca, i seguidament ball de festa major a la Porxada amb la Salseta del Poble Sec. El dia 31 d'agost al matí, cercavila i esmorzar al barri de Ponent; al migdia, arrossada popular al parc municipal; a la tarda, a la pl. de l'Església, festival de màgia; a la pl. Perpinyà, ballada de sardanes amb la cobla Laietana; a la nit, al parc municipal, espectacle "Antologia" dels Claca; seguidament, ball de Blaus amb l'orquestra Pacífic. L'1 de setembre, al matí, cercavila i esmorzar a la pl. de Sant Miquel; a l'av. del Parc, partit de futbol Blancs - Blaus; a la tarda, cursa ciclista de veterans, audició de sardanes a la pl. Perpinyà amb la cobla els Lluïsos; al vespe, a la pl. de l'Església, Esbart Dansaire de Rubí. El 2 de setembre al matí, a la Porxada, vermut musical amb el Musical la Nau; a la tarda, a la Porxada, concert de la Banda de Música Bonanova; vespre, pl. Perpinyà, sopar de germanor Blancs i Blaus; a la nit, pl. de l'Església, espectacle musical fi de festa "In Fra Li Casi..." de l'Assemblea Teatro di Torino.
  • Festa Major 1981
    agost 1981
    Festes i tradicions
    Festa Major
    Filmació de la Festa Major de 1981. Actuacions dels grups la Bombeta, la Farinera... El tema de la festa va ser "els gegants perduts". Surten imatges de l'alcalde, Rafael Ballús; la regidora de cultura, Concepció Navarrete; els regidors Oriol Montaña, Anna M. Palé, entre d'altres personatges granollerins, en el moment de descobrir una placa d'homenatge a la Unió Liberal, situada al Museu de Granollers.
  • Quan les granotes fan festa major
    1979
    Festes i tradicions
    Festa Major
    Film que documenta la celebració de la Festa Major de Granollers l'agost de 1979 i la commemoració del 125 aniversari de l'arribada del ferrocarril a la ciutat. El 1979 amb el retorn dels ajuntaments democràtics, l'Ajuntament de Granollers, va procurar donar un nou impuls a la Festa integrant la cultura popular i tradicional amb la creativitat del moment. El resultat va ser una festa participativa, que va comptar amb el suport d'una Comissió de Festes i la col·laboració de diferents entitats. Neix el grup d'animació La Murga, coordinat pel Centre de Teatre, que va engrescar la gent perquè sortís a gaudir de la festa. Gegants, capgrossos, cercaviles, actuacions per a infants a la Porxada, homenatges, fira de productes de la comarca, exposicions, concerts de rock, balls, sardanes, castells, ball de rams i la representació a mitjanit d'un rellotge musical vivent van conformar un programa ben variat. La Festa Major va coincidir amb el 125è aniversari de l'arribada del ferrocarril a la ciutat. Per aquest motiu els gegants de la comarca van arribar a bord d'un tren procedent de Cardedeu. Van presidir els actes les autoritats fictícies de l'època i les de 1979.
  • Granollers, Festa Major 1914
    1914
    Festes i tradicions
    Festa Major
    Documental filmat durant la Festa Major de Granollers el setembre de 1914. Es recullen diversos moments d'aquella festa: l'arribada de l'Orfeó Català a Granollers, la ballada de sardanes, la cercavila de gegants i capgrossos, el ball de deu a l'envelat, la col·locació de la primera pedra a l'Hospital i una cursa de ciclisme celebrada entre les Franqueses i Granollers. També hi ha una imatge panoràmica de la ciutat.